Karaaslan: "Bir Oy Bile Çok Önemli" - Son Dakika
Yerel

Karaaslan: "Bir Oy Bile Çok Önemli"

Karaaslan: "Bir Oy Bile Çok Önemli"

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Alaçam ve Bafra ilçelerinde sürdürdü.

04.06.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Alaçam ve Bafra ilçelerinde sürdürdü.

Karaaslan ziyaretlerde yaptığı konuşmada, "Seçimde oy kullanmak, sandığa gitmek her şeyden önce ülkenin demokrasisine katkı sağlamak ve milli iradeye sahip çıkmaktır. Bir oyun bile önemi çok büyük" dedi.

Karaaslan ilk olarak yoğun katılımın olduğu partisinin Alaçam ilçe mitingine katıldı. Mitinge AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni, İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, ilçe teşkilatları ve vatandaşlar katıldı. Karaaslan yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinde hemşehrilerinden destek istedi.

Karaaslan ardından seçim çalışmalarını Bafra ilçesinde sürdürdü. Karaaslan iki tekstil fabrikası ziyaret ederek, çalışan personelle bir araya geldi. Karaaslan daha sonra Milletvekili Ahmet Yeni ile birlikte Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karaaslan Bafra Doğanca, Kemalpaşa ve Altınyaprak Mahallelerinde düzenlenen mitinglerde vatandaşlarla buluştu. Meşalelerle karşılanan Karaaslan'a özellikle kadınlar ve gençler büyük ilgi gösterdi.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Karaaslan seçim çalışmasında yaptığı konuşmalarda, 7 Haziran pazar günü tarihi bir seçime gidileceğini belirterek, "Geriye sayımın son aşamasına geldik. Seçimlere iki gün kaldı. Seçimde oy kullanmak, sandığa gitmek her şeyden önce ülkenin demokrasisine katkı sağlamak ve milli iradeye sahip çıkmaktır. Bir oyun bile önemi çok büyük. Bu anlamda ben bütün vatandaşlarımızı, özellikle gençlerimizi sandığa gitmeye davet ediyorum. Hangi partiye oy verirseniz verin, yeter ki sandığa gidin. Oy kullanım oranını arttırmak, bu ülkenin demokrasisine sağlanacak çok büyük katkıdır. Ülkemizdeki tüm bu kazanımların sürekliliği açısından, üzerilerine yenilerini eklemek ve daha yaşanabilir bir ülkede yaşamak için de vatandaşlarımızın AK Parti'ye oy vermelerinden yanayım. Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaaslan: 'Bir Oy Bile Çok Önemli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement