Karadağ'dan Çosiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karadağ'dan Çosiad'a Ziyaret

Karadağ\'dan Çosiad\'a Ziyaret

AK Parti Çorum belediye başkan aday adayı Mehmet Karadağ, Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'ni (ÇOSİAD) ziyaret etti.
Ziyarette ÇOSİAD Başkanı Bülent Karadayı ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa Yağlı ve Bülent...

09.11.2013 18:04

AK Parti Çorum belediye başkan aday adayı Mehmet Karadağ, Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'ni (ÇOSİAD) ziyaret etti.

Ziyarette ÇOSİAD Başkanı Bülent Karadayı ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa Yağlı ve Bülent Onur ile görüşen Mehmet Karadağ, projeleri hakkında iş dünyasının temsilcilerini bilgilendirdi. Karadağ, ayrıca sanayici ve işadamlarıyla Çorum'un sorunlarını üzerine görüş alışverişinde bulundu.

ÇESOB tarafından ortaya konan Ahi Evran Projesi'ni değerlendirip, eksiklikleri varsa çözerek hayata geçireceklerini dile getiren Karadağ, bunları gerçekleştirirken de iş yeri sahibinden kiracısına kadar kimseyi mağdur etmeyeceklerini söyledi.

Çimento Fabrikası ile ilgili açıklamalarına da değinen Karadağ, "Çimento Fabrikası'nı kaldıracağımızı söylemiştik. Bunda bir yanlış anlaşılma olmuş. Sadece yerini taşıyacağız. Merzifon istikametini sosyal, kültürel ve sportif hayata dair alanlarla, yeşil yapıyı bozmadan şehrin kültürel girişi haline getireceğiz. Belirlenecek yeni bir yerde daha modern ve teknolojik anlamda daha gelişmiş bir fabrika kurulabilir. Bugün ki Beyaz Masa'nın daha gelişmiş olan Halkla İlişkiler Merkezi kuracağız. Halkımızın, vatandaşımızın bir sorunu olduğunda çözümleme de çalışacak etkin kişiler olacak" ifadelerini kullandı.

Şehir dışına yapılacak yeni stadyum ile birlikte yıkılacak olan Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumunun imara açılmayacağının altını çizen Karadağ, "Stadyum bizim çalışmalarımızın başlangıcı olacak. Burada spor tesisleri, eğlence ve diğer sosyal donatılar bulunacak. Ayrıca, Çimento Fabrikasının kaldırıldığı bölgeden başlayıp Hoyhoy, İçeridere, Ortakapaklı, Küçük Sanayi Sitesi ve Ankara Yolunu içine alan kapsamlı bir çalışma yapılacak" dedi.

Alışveriş merkezlerinin şehir içinde olmasına sıcak bakmadığını ifade eden Karadağ, yeşil alanların sayısını artırmaya çalışacaklarını vurguladı.

ÇOSİAD yönetim kurulu başkanı Bülent Karadayı'da açıklamasında Mehmet Karadağ'ı tebrik ederek, başarı diledi. Karadağ'ın ziyareti sırasına ÇOSİAD yönetim kurulu üyeleri de Çorum'un sorunları ve çözüm yolları üzerine görüşlerini dile getirdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadağ'dan Çosiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement