Köylerde Karayolu Trafik Güvenliği Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Köylerde Karayolu Trafik Güvenliği Eğitimi Verildi

Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, köylerde karayolu trafik güvenliği eğitimi vermeye başladı.

26.08.2013 08:59  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde İl Koordinasyon Kurulu'nun kararı gereğince köylerde eğitim vermeye başladı.

İl Müdürlüğü birimlerince gerçekleştirilen eğitim programları, TÜVTÜRK ve jandarma birimleri işbirliğiyle ilk olarak Altınova'ya bağlı Geyikdere köyünde gerçekleştirildi.

TÜVTÜRK İstasyon Amiri İsmail Tenşi'nin konu hakkında üreticilere yaptığı bilgilendirmede, traktörlerin trafiğe çıkış noktasında en sık karşılaşılan problemler, zorunlu araç muayeneleri, traktör kazaları ve mobil istasyon programları konuları anlatıldı. İlçe Jandarma Trafik Timi ise çiftçilere, traktör ve tarımsal iş makinalarının tarım arazilerine gidişlerinde köyler arası karayollarında seyir halindeyken dikkat etmeleri gereken konular ve araçlarında bulunması zorunlu olan malzeme ve gereçler hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mesut Ünal, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden Dr. Zeynep Özdemir Eroğlu ve İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi teknik elemanları katıldı.

Müdürlük, 2013 yılı süresince köy ve beldelerde yapılacak programlı eğitimlere devam edileceğini bildirildi. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Köylerde Karayolu Trafik Güvenliği Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement