Kaski'den Engelli Abonelere Kolaylık - Son Dakika
Yerel

Kaski'den Engelli Abonelere Kolaylık

Kaski\'den Engelli Abonelere Kolaylık

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce, hizmet binası içerisine yerleştirilen hissedilebilir yüzeyler sayesinde, engelli vatandaşların buradaki işlemlerini rahat bir şekilde sürdürdükleri belirtildi.

08.04.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce, hizmet binası içerisine yerleştirilen hissedilebilir yüzeyler sayesinde, engelli vatandaşların buradaki işlemlerini rahat bir şekilde sürdürdükleri belirtildi.

Çok sayıda engelli vatandaşın su ve kanalizasyon işleri için hizmet almaya geldiğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, " Yapmış olduğumuz yeni düzenleme ile görme engelli abonelerimize büyük kolaylık sağlandı. Abonelerimiz, gitmek istediği birime, bu yolu takip ederek ulaşabiliyor ve işlerini kolaylıkla halledebiliyor. Bu da bizi ziyadesiyle memnun ediyor," dedi.

Geçtiğimiz aylarda, KASKİ hizmet binası içerisine döşenen görme engelli yürüyüş yolunun, çevre ile ilgili tüm gerekli yön bilgilerini ve muhtemel tehlike uyarılarını belirterek görme engellilere rehberlik ettiğini belirten Batukan, bu hizmet yolu ile engelli vatandaşların bağımsız ve güvenli bir şekilde hareket etmelerini ve günlük yaşamlarını başkalarından yardım almalarına gerek kalmadan rahatça sürdürebilmelerini amaçladıklarını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaski'den Engelli Abonelere Kolaylık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement