Kayaköy'ün İçme Suyu Kuyusuna Takviye Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Kayaköy'ün İçme Suyu Kuyusuna Takviye Yapılıyor

Kayaköy\'ün İçme Suyu Kuyusuna Takviye Yapılıyor

Ödemiş'in Kayaköy beldesinde belediye içme suyu kapasitesini artırmak için kolları sıvadı.

22.10.2013 08:03

Ödemiş'in Kayaköy beldesinde belediye içme suyu kapasitesini artırmak için kolları sıvadı. Kayaköy Belediyesi, beldeye içme suyu sağlayan Akkaş kuyusunu desteklemek için çalışma gerçekleştirdi.

Beldenin gelecekte su sıkıntısı yaşamaması adına su kaynaklarının diğer kaynaklardan beslenmesi gerektiğini belirten Kayaköy Belediye Başkanı Ali Akkaşlı, bu doğrultuda belediye olarak 900 metre uzunluğunda 4'lük olarak tabir edilen su borusu satın aldıklarını ve Akkaş kuyusunu takviyeye başladıklarını belirtti.

Dutlukuyu'dan Akkaş kuyusuna kadar olan bölümde 900 metrelik boru döşediklerini kaydeden Akkaşlı, "Beldemizin içme suyu ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan Akkaş kuyumuzda yaşanabilecek bir su sıkıntısına karşı önlemimizi şimdiden aldık. Dutlukuyu'dan Akkaş kuyusuna takviye amacıyla hat döşedik. Bu hattımız kullanılmaya başladı. Gelecekte yaşanabilecek susuzluğun önüne geçmek istedik. Bu sayede en az 3 yıl daha Akkaş kuyusundan verimli şekilde yararlanılabilir. Beldemizin sağlıklı içme suyundan yararlanması için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayaköy'ün İçme Suyu Kuyusuna Takviye Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement