Kaymakam Can, Özel Bir Koleji Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Can, Özel Bir Koleji Ziyaret Etti

Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can: "Nusaybin'de eğitim seviyesinin yükselmesi, çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için herkesin elini taşın altına koyması gerekir"

01.10.2013 13:58

Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can, "Nusaybin'de eğitim seviyesinin yükselmesi, çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için herkesin elini taşın altına koyması gerekir" dedi.

Can, yeni açılan özel bir koleji ziyaret ederek okul müdürü ve yetkililerinden bilgi aldı. İlçenin öncelikli hizmetlerinden birinin eğitim olduğunu ifade eden Can eğitim seviyesinin yükselmesi için bütün kurumlarla birlikte çalıştıklarını söyledi.

Özel okullardaki rekabet ortamı nedeniyle eğitim seviyesinin devlet okullarına nazaran bir adım daha ileride olduğuna değinen Kaymakam Can şunları söyledi:

"Nusaybin'de eğitim seviyesinin yükselmesi, çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Şuanda olduğumuz yer eğitim tarihimize yakışmıyor. Bu vesileyle kolejin eğitimdeki hedeflerimize ulaşmamıza katkı yapmasını bekliyoruz." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Can, Özel Bir Koleji Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement