Kaymakam Fırat, Hastane Hizmetini Vatandaşa Sordu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Fırat, Hastane Hizmetini Vatandaşa Sordu

Kaymakam Fırat, Hastane Hizmetini Vatandaşa Sordu

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat Akçakale Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Yılmaz Gerger'den hastane hakkında bilgi aldı.

26.09.2013 11:48  Güncelleme: 11:49

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Alptekin, Akçakale Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Dr. Yılmaz Gerger'den hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Fırat hastaneye gerçekleştirdiği ziyarette acil servis, poliklinikler, röntgen, laboratuvar, kan alma merkezini gezdi. Kaymakam Fırat hastanede yatarak tedavi gören hastalarla görüştü geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane hizmetlerinden memnun olup, olmadıklarını sordu.

Kaymakam Fırat daha sonra Başhekim Gerger ve hastane yöneticileri başhekimlik odasına geçerek yetkililerden ihtiyaçlarının olup, olmadığı hakkında bilgi aldı. Yaptığı ziyaretle ilgili kaymakam Fırat, "Başhekimimiz hastanemizde göreve yeni başladı. Ziyaretimiz hem kendisine hoş geldin demek hem de hastanemizde yaptığı güzel çalışmaları yerinde inceledik. Akçakale'de hızlı nüfusun artışı ve kardeş Suriye'de yaşanan sıkıntılar dolayısıyla hasta sayısı çok artmıştır. İlçemize yeni yapılan hastanenin faaliyete geçmesiyle bu sıkıntıların gideceğini düşünüyoruz" diye konuştu. Başhekim Gerger ise, yeni hastanenin açılması ile halka daha iyi hizmetler vereceklerini söyledi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Fırat, Hastane Hizmetini Vatandaşa Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement