Kaymakam Karahan ve Başkan Gökce, Sancaktar'a Mutluluklar Diledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Karahan ve Başkan Gökce, Sancaktar'a Mutluluklar Diledi

Kaymakam Karahan ve Başkan Gökce, Sancaktar\'a Mutluluklar Diledi

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan ve Belediye Başkanı Hasan Gökce, Öztaksan Hazır Beton sahibi Kemal Sancaktar’ın düğününe katılarak damat Kemal Sancaktar’a mutluluklar diledi.

27.04.2014 18:29

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan ve Belediye Başkanı Hasan Gökce, Öztaksan Hazır Beton sahibi Kemal Sancaktar'ın düğününe katılarak damat Kemal Sancaktar'a mutluluklar diledi.

Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ile birlikte düğün evinde yemek yiyen Kaymakam Karahan ve Belediye Başkanı Hasan Gökce, "Her zaman halkın arasında olduklarını dile getirdi. Kaymakam Karahan, Düğünler neşe ve mutluluk içinde yapılır. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Evlenen çifte mutluluklar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Gökce, "Bedia ve Kemal kardeşim evlenme kararı vermişler, bizde onlara hayırlı olsun ve mutluluklar diliyoruz. Bu sevinci sizlerle paylaşmak için buradayız. Allah onları mutlu ve mesut etsin, bu evlilikte devlete, millete, insanlığa hayırlı evlatlar nasip etsin" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Karahan ve Başkan Gökce, Sancaktar'a Mutluluklar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement