Adilcevaz Kaymakamı Özbek'ten ESO Başkanı Aladağ'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz Kaymakamı Özbek'ten ESO Başkanı Aladağ'a Ziyaret

Adilcevaz Kaymakamı Özbek\'ten ESO Başkanı Aladağ\'a Ziyaret

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

24.04.2014 11:35  Güncelleme: 11:31

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) Başkanı Ümit Aldağ'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ile odaya giden Özbek, Başkan Aladağ ve üyelerce kapıda karşılandı.

Yeni başkan Aladağ'ı tebrik eden Özbek, ilçede genç ve girişimci esnafları bu tür odaların başında görmenin kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

Özbek, "Sivil toplum kuruluşları bizler için çok önemli kurumlardır. Esnaf odaları da bu kurumların içerisinde önemli bir rol oynamaktadır. Adilcevaz için önemli işler yapacağınıza inanıyor yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Gürsoy ise oda için seçimden önce sözünü verdiği mekanı sağlayacağını ifade etti.

Gürsoy, "Bunun yerini sizinle birlikte istişare ederek ayarlayacağız. Bir beldenin, şehrin görünen yüzü esnaflarıdır. İnşallah sizlerle birlikte esnaf ve tüccarımıza farklı hizmet alanları oluşturacağız. İnşallah ilçemizdeki bu durgunluğu, esnafımızın sıkıntılarını, dertlerini el ele vererek aşacağız. Memleket yararına olan toplumsal projelerinizi her zaman destekleyeceğiz" diye konuştu.

ESO Başkanı Aldağ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adilcevaz Kaymakamı Özbek'ten ESO Başkanı Aladağ'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement