Kendilerini "cumhuriyet savcısı ve komiser" olarak tanıtarak bir kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 2 şüpheliden biri tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Kilis'te yaşayan bir kişi, telefonda kendilerini "cumhuriyet savcısı ve komiser" olarak tanıtan 2 kişinin, bankadaki hesabının terör örgütü tarafından kullandığını söyleyerek dolandırmak istedikleri iddiasıyla polise ihbarda bulundu.
Polis ekiplerinin çalışması sonucu, dolandırıcılık girişiminde bulunan E.D ve M.K, şehir merkezinde takip sonucu yakalandı.
Emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.D tutuklanırken, M.K tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Kilis
Son Dakika › Yerel › Kilis'te Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?