Kızıltepe'de 2 Bin Kişiye İftar - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de 2 Bin Kişiye İftar

Kızıltepe Kaymakamlığının açık alanda düzenlediği iftara 2 bin kişi katıldı.

15.07.2015 13:26

Kızıltepe Kaymakamlığının açık alanda düzenlediği iftara 2 bin kişi katıldı.

Kaymakamlık binası önündeki açık alanda düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim'in okunmasıyla başlayan iftara, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, vatandaşlar ve Suriyeliler katıldı.

Duanın okunmasından sonra konuşma yapan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kaymakamlık ve hayırseverlerin desteğiyle düzenlenen bu iftar programının altıncı ve 2 bin kişilik bir iftar programı olduğunu belirtti.

Ramazan ayının Kızıltepe'de huzur içirisinde geçtiğini dile getiren Ermiş, şöyle konuştu:

"Bu iftar bütün vatandaşlarımıza yöneliktir. Daha önce samimiyet ailelerine, engelli vatandaşlarımıza, Suriyeliler'e, gazilerimize, korucularımıza ve şehit ailelerine yönelik iftar programları düzenledik. İlçemizde Ramazan ayı, huzur içerisinde geçti. Ben bütün vatandaşlarımızın ibadetlerinin makbuliyetini diliyorum. Kadir gecesi ve önümüzdeki Ramazan Bayramının güzel geçmesini temenni ediyorum."

TayinininTokat Zile'ye çıktığını, artık veda vaktinin geldiğini belirten Ermiş, bunun ayrıca bir veda gecesi olduğunu ve yakında ilçeden ayrılacağını belitti.

Tüm Kızıltepe sakinlerinden haklarını helal etmelerini dilediklerini ifade eden Kaymakam Ermiş, "Mutlaka emeği üzerimde olanlar oldu. Yapabildiklerimiz oldu yapamadıklarımız oldu. Ama iyi niyetle halkın mutluluğunu esas alan, halka birinci sınıf hizmet götürmeyi esas alan, halkla bütünleşme, kaynaşma, devlet ile vatandaş arasındaki uçurumları yok etme anlamında ciddi emek sarf ettik. İnşallah hoş bir seda bırakabilmişizdir. Herkese Allah'a ısmarladık diyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de 2 Bin Kişiye İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement