Kkka Hastalığından Ölüm - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kkka Hastalığından Ölüm

16.07.2015 14:38

Ankara'da, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gökhan Kılıç (36), memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi.

Ankara'da, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gökhan Kılıç (36), memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi.

Yaklaşık bir ay önce Gümüşhane'ye bağlı Tekke beldesindeki ailesini ziyareti sırasında vücuduna yapışan keneyi kendisi çıkartan ve daha sonra gittiği Ankara'da rahatsızlanarak tedavi altına alınan Kılıç, dün tedavi gördüğü Ankara İbni Sina Hastanesinde hayatını kaybetti.

Beldeye getirilen Kılıç'ın cenazesi, Yeni Cami'de kılınan namazın ardından Çağırgan Baba Mezarlığında toprağa verildi.

Taşıyanların tedbir amacıyla plastik eldiven ve kağıt ağız maskesi kullandığı tabut, 2 metre derinlikte kazılan kireçlenmiş mezara konuldu.

Ankara'da yaşayan ve tır şoförlüğü yaptığı öğrenilen iki çocuk babası Kılıç'ın cenazesine, baba Burhan Kılıç, akraba ve yakınlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kkka Hastalığından Ölüm - Son Dakika


Advertisement