Kocasinan'dan Alternatif Yol - Son Dakika
Yerel

Kocasinan'dan Alternatif Yol

Kocasinan\'dan Alternatif Yol

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Erkilet, Kemer, Dadağı, Ebiç ve Mahzemin mahallelerini Kayseri Ankara karayoluna bağlayan yeni bir alternatif yol çalışmasına başladıklarını söyledi.

25.10.2013 17:23

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Erkilet, Kemer, Dadağı, Ebiç ve Mahzemin mahallelerini Kayseri-Ankara karayoluna bağlayan yeni bir alternatif yol çalışmasına başladıklarını söyledi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, Yamula Barajı kıyısındaki bu mahallelerin 2009 yılında belediyelerine bağlandığını anımsattı.

Bu mahalleleri Ankara karayoluna bağlamak için alternatif yollar açmaya başladıklarını belirten Yıldız, Ebiç- Yemliha arasını birleştiren 3 kilometre uzunluğunda, 12 metre genişliğinde yeni bir yol açtıklarını kaydetti:

Bu yolun Kızılırmak üzerinden geçişinin Sinan Köprüsü ile sağlanacağını diye getiren Yıldız, şöyle devam etti:

"Bu yolu aralık ayı öncesinde bitirmeyi planlıyoruz. Bunun için 1,9 milyon lira harcama yapacağız. Mahalle yollarının kalitesini artırmak için bağlantı yolları ve sokakları da kullanılabilir hale getiriyoruz. Dadağı-Ebiç, Erkilet-Kemer, Kemer-Mahzemin, Dadağı-Mahzemin, Ebiç-Mahzemin arasında yeni yollar açıp sokaklarını da asfalt kapladık. Çok kolay ve pratik geçişler oluşturduk. Vatandaşımız çalışmalardan çok memnun. Zaman kazanıp tasarruf ederken yanı başından pek çok yolun geçmesiyle birlikte tarlaları da değer kazandı." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocasinan'dan Alternatif Yol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement