Kü ile Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Kü ile Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi Protokol İmzaladı

Kü ile Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi Protokol İmzaladı

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Seyit Aydın ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Temel Sarıyıldız, Polonya'nın Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı.

13.05.2013 16:12

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Sarıyıldız, Polonya'nın Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı.

KÜ ile Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi arasında imzalanan protokol sonrasında yapılan görüşmelerde, üniversitelerin farklı birimleri arasında Erasmus programının lisans ve lisansüstü öğrencileri kapsayacak şekilde yaygınlaştırılması konusunda fikir birliğine varıldı. İlk adım olarak, iki üniversitenin orman fakülteleri arasındaki Erasmus anlaşmasının süresi 2017 yılına kadar uzatıldı ve anlaşmanın içeriği yüksek lisans ve doktora öğrencilerini kapsayacak şekilde genişletildi.

Ayrıca imzalanan protokol çerçevesinde KÜ ile Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi arasında öğretim elemanı ve araştırmacı değişimi, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin değişimi, eğitim programlarının geliştirilmesi, bilimsel bilgi, yayın ve materyal değişimi yapılacak. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kü ile Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement