Kula Emniyeti Kurban Kesti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kula Emniyeti Kurban Kesti

Kula Emniyeti Kurban Kesti
21.12.2012 11:12  Güncelleme: 11:08

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni alınan ekip aracının görevi sırasında meydana gelen kazanın ardından, kurban kesildi.

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni alınan ekip aracının görevi sırasında meydana gelen kazada bir polis memurunun yaralanmasının ardından, emniyet personelince kurban kesildi.

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Büro Amirliği'nde görevli personel, ekip aracının karıştığı kazada bir meslektaşlarının yaralanması üzerine aralarında para toplayıp kurbanlık koyun satın aldı. Koyun, Bölge Trafik Denetleme Amiri Komiser Gürhan Alayörük ve personelin dualarının ardından kurban edildi.

Komiser Alayörük, kazanın 17 Ağustos tarihinde İzmir-Ankara karayolunun Yurtbaşı köyü mevkiinde meydana geldiğini ve arkadaşlarının hafif yaralı olarak bu kazayı atlatması nedeniyle aralarında para toplayıp kurban kestiklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Emniyeti Kurban Kesti - Son Dakika


Advertisement