Kulp'ta Kuvvetli Yağış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kulp'ta Kuvvetli Yağış

24.12.2012 12:39

Kulp ilçesinde yaklaşık bir haftadan bu yana etkili olan yağış nedeniyle 2 katlı toprak bir ev yıkıldı.

Kulp ilçesinde yaklaşık bir haftadan bu yana etkili olan yağış nedeniyle 2 katlı toprak bir ev yıkıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ağaçlıköyü beldesinde Bedri İnce'ye ait 2 katlı toprak ev, dün gece yaklaşık bir haftadan bu yana etkili olan yağış nedeniyle büyük bir gürültüyle yıkıldı. Şans eseri ölen ya da yaralanın olmadığı ev, kullanılamaz hale geldi.

İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada evde kardeşi, gelini, babası ve çocuklarıyla birlikte toplam 7 kişi olduğunu ifade ederek, "Olayın meydana geldiğinde biz henüz uyumamıştık. Büyük bir gürültü duyulması üzerine hemen dışarı çıktık ve dışarı çıkmamızla birlikte ev yıkılmaya başladı. Hiç bir eşyamızı kurtaramadık. Sadece canlarımızı kurtardık. Şans eseri hayata kaldık. Tüm ev eşyalarımız enkaz altında kaldı" dedi.

Evlerinin yıkılmasından dolayı mağdur olduklarını, komşularına sığındıklarını belirten İnce, evini onarabilmek için yetkililerden maddi destek beklediklerini söyledi.

Muhabir: Muhsin Taş/ Meral Özdemir

Yayıncı: Behçet Güngör - DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kulp'ta Kuvvetli Yağış - Son Dakika


Advertisement