Kumluca Belediyespor, İncirliova Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediyespor, İncirliova Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Kumluca Belediyespor, İncirliova Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligi'nin 8'inci haftasında kendi sahasında İncirliova Belediyespor ile karşılaşacak olan Kumluca Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor

01.11.2013 08:23

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'inci Grup'ta mücadele eden Kumluca Belediyespor, hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı İncirliova Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde oynadığı son iki maçtan 6 puan alarak ikinci sıraya yükselen Kumluca Belediyespor'da yüzler gülüyor. Kumluca Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Altun, son deplasman maçını kazanarak ligde ilk deplasman galibiyeti aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları İncirliova Belediyespor maçını kazanarak, kayıpsız olarak yollarına devam etmek istediklerini ifade eden Altun, şu ana kadar oynadıkları maçlarda istediklerini aldıklarını belirtti.

Ligde her takımın kendi oranında güçlü ve iyi bir kadroya sahip olduğunu kaydeden Altun, "Lig başında hedefimiz, ligi şampiyon olarak bitirmekti. Bunun için iyi bir kadro oluşturduk ve lige başladık. Tüm oyuncularımız kendi sorumluluklarının bilincinde hareket ediyorlar. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da bu şekilde devam ederek lig başındaki hedefimizi lig sonunda başarmış olacağız" dedi.

Takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığını ifade eden Altun, ligdeki statü gereği bir haftada üç maç oynayacaklarını, bu maçların ikisini kazandıklarını son maçı da kazanmak istediklerini bildirdi.

İncirliova Belediyespor maçı öncesi Kumluca Belediyespor ligde 15 puanla ikinci sırada, İncirliova Belediyespor ise 5 puanla 11'inci sırada bulunuyor. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediyespor, İncirliova Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement