Kumluca Belediyespor, Muğlaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediyespor, Muğlaspor Maçına Hazırlanıyor

Kumluca Belediyespor, Muğlaspor Maçına Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Muğlaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

26.09.2013 10:28  Güncelleme: 10:29

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup'ta 3. haftasında deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşacak Kumluca Belediyespor, günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Kumluca Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, henüz ligin başında olduklarını, ligdeki her takımın güçlü olduğunu söyledi. Ligde oynadıkları 2 maçta bir galibiyet bir beraberlik aldıklarını anlatan Altun, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Muğlaspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini kaydetti.

Oynadıkları maçlarda yeni transferlerin ne kadar doğru ve yerinde olduğunu gördüklerini ifade eden Altun, "İlk iki maçta istediğimiz sonuçları aldık. Hafta sonu oynayacağımız Muğlaspor maçına da galibiyet için çıkacağız. Zor bir maç olacak ancak kazanırsak hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz. Oyuncularımız her maçın zorluğunu biliyor, buna göre maçlara hazırlanıyoruz" dedi.

Takımda cezalı oyuncu bulunmadığını bildiren Altun, geçen hafta maçta sakatlanan takım kaptanı Osman'ın durumunun ise maç günü belli olacağını ifade etti.

Muğlaspor maçı öncesi Kumluca Belediyespor 4 puanla 5'inci sırada yer alırken, Muğlaspor 1 puanla 11'inci sırada bulunuyor. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediyespor, Muğlaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement