Kurtalan'da Proje Döngüsü Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Kurtalan'da Proje Döngüsü Eğitimi

Kurtalan\'da Proje Döngüsü Eğitimi

Dicle kalkınma Ajansı (DİKA) ile Danışmanlık Eğitim ve Araştırma Hizmetleri, Siirt'in Kurtalan ilçesinde okul idarecileri ve öğretmenlerine proje döngüsü eğitimi verdi.

20.07.2013 13:43

Dicle kalkınma Ajansı (DİKA) ile Danışmanlık Eğitim ve Araştırma Hizmetleri, Siirt'in Kurtalan ilçesinde okul idarecileri ve öğretmenlerine proje döngüsü eğitimi verdi.

Kurtalan Milli Eğitim Müdürü Ercan Metin'in girişimleriyle ilçe Danışmanlık Eğitim ve Araştırma Hizmetleri uzmanı M. Tahir Dadak, toplamda otuz beş eğitimciye beş gün boyunca, proje yönetim döngüsü, proje analizleri, faaliyet ve maliyet planlaması eğitimleri hakkında bilgi verdi. Eğitimin ilk günü kararlaştırılan bir projenin uygulama basamakları ele alınarak teoriden uygulamaya yönelik olarak hazırlandı.

Kurtalan Milli Eğitim Müdürü Ercan Metin, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde şimdiye kadar çok az öğretmene verilmiş bu eğitimin, İlçe Milli Eğitim olarak yaptıkları girişimler sonucunda idareci ve öğretmenlerine verilmesini sağladıklarını kaydetti. Metin, "Çağımız teknoloji, bilim çağıdır, bilgi ve projelerin hazırlanıp paylaşıldığı bir çağdır, bu amaçla öncelik eğitimcilerin proje geliştirme konuşunda bilinçli olması gerekir. Verilen bu eğitimle projelerin fikirde kalmayarak hayata geçirilmesini umut ediyorum. Önümüzdeki süreçte, bu eğitimin meyvelerini toplayacağımızı umut ediyoruz. Kaymakamımız Abdulhalim Can, verdiği desteklerin proje geliştirmeye ciddi anlamda katkı sağlamıştır. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyorum" ifadelerini kullandı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurtalan'da Proje Döngüsü Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement