Lapseki'de "Sit Alanı" Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lapseki'de "Sit Alanı" Toplantısı

01.10.2014 17:42

Lapseki ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/500 ölçekli koruma amaçlı ilave imar planları ve çevre düzenleme projeleri görüşüldü.

Lapseki ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/500 ölçekli koruma amaçlı ilave imar planları ve çevre düzenleme projeleri görüşüldü.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, tarihi çarşı içinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçenin en büyük sorunlarından birinin "sit alanı" konusu olduğunu söyledi.

Bu konuda yavaş yavaş sona gelindiğini belirten Yılmaz, "Yapılan çalışma bize sunulacak. Bizde çalışmayı meclis üyelerimizle inceleyeceğiz ve daha sonra kuruma sunacağız" dedi.

Toplantıda, şehir plancısı mimarlar Meral Ercan, Engin Zorlu, Osman Berk Koçhan, Gülsüm Tarım tarafından slayt gösterisiyle yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lapseki'de 'Sit Alanı' Toplantısı - Son Dakika


Advertisement