Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'in 6. haftasında Kayseri Erciyesspor'u 2-0 mağlup eden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Kadir Bektaş, "Bizim için kesinlikle kendi evimizde, taraftarımızın önünde oynanan maçı kazanmamız gerekiyordu" dedi.

28.09.2015 21:31

PTT 1. Lig'in 6. haftasında Kayseri Erciyesspor'u 2-0 mağlup eden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Kadir Bektaş, "Bizim için kesinlikle kendi evimizde, taraftarımızın önünde oynanan maçı kazanmamız gerekiyordu" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Bektaş, güzel ve zor bir mücadele olduğunu, karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini dile getirdi. Futbolcularını rehavete kapılmadan, moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak karşılaşmaya hazırladıklarını aktaran Bayram Kadir Bektaş, "Çünkü böyle maçlarda rehavete kapılıp gevşeme oluyor. Biz moral ve motivasyonu yüksek tutmaya çalıştık. Bugün de futbolcularım sahada çok güzel cevap verdiler, mücadele ettiler" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor'un genç, dinamik ve iyi bir takım olduğunu belirten Bektaş, şunları kaydetti:

"Onların da şiddetle puana ihtiyacı vardı. Bu doğrultuda iyi bir maç çıkarttık. Maçta iki tane kırmızı kart vardı. Art niyetli kırmızı kartlar olmadığı için bu güzel maça gölge düşürmedi. Bizim için kesinlikle kendi evimizde, taraftarımızın önünde oynanan maçı kazanmamız gerekiyordu. Çünkü bizim bu yarışın içinde var olmamız için kendi evimizde oynadığımız her maçı kazanmamız lazım."

Kayseri Erciyesspor cephesi

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş ise sezona diğer takımlardan geç başladıklarını dile getirdi.

Transferin son günlerinde takıma katılan futbolcuların fizik olarak hazır olmadıkları için müsabakalarda pozisyon hataları yaptıklarını kaydeden Özkeş, şöyle konuştu:

"Basit, bireysel hatalar yapıyoruz. Bugün Elazığspor'un attığı iki gole de bakarsanız antrenmanda dahi bu kadar basit ve rahat gol atamazsınız. İşte konsantrasyon eksikliği oluyor, sporcular arasında uyum ve uyuşma problemleri yaşıyoruz. Böyle olunca da basit hatalardan dolayı maç kaybediyoruz. Geriye dönük oynadığımız maçlara bakarsanız 8 puan alabilirdik. Fakat çok basit, bireysel hatalar yapıyoruz. Saha içerisinde nasıl oluyorsa bir motivasyon eksikliği oluyor ve rakibe çok basit pozisyonlar veriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement