Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü İldiz: "Cezalı maçlar motivasyon anlamında bizi çok sıkıntıya sokuyordu, bugünü kayıpsız atlatmak bana göre günün en karlı işiydi"

22.09.2013 22:19

PTT 1. Lig'de Bucaspor'u 5-4 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Cezalı maçlar motivasyon anlamında bizi çok sıkıntıya sokuyordu, bugünü kayıpsız atlatmak bana göre günün en karlı işiydi" dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, son cezalı maçlarını kayıpsız geçmek için sahaya çıktıklarını, karşılaşmaya çok iyi konsantre olduklarını söyledi.

Maça "şok" bir gol yiyerek başladıklarını, sonrasında toparlandıklarını anlatan İldiz, şunları kaydetti:

"Hem güzel oyun hem iyi bir skorla devreye girdik. İkinci yarıya da aynı şekilde başlarız diye düşünüyorduk ama futbol öyle enterasan bir oyun ki fotoğrafı çekilecek gibi goller yedik, inanılmaz hatalar yaptık. Bu da bizi çok zora soktu. Sıkıntılı bir 90 dakika yaşadık ama hakikaten bu maçın analizini kendi aramızda çok iyi yapacağız. Mutlaka yorgunluk var, 8 günde 3 maç gibi ama bu tür savunma hatalarını yapmamamız gerekirdi. Cezalı maçlar motivasyon anlamında bizi çok sıkıntıya sokuyordu, bugünü kayıpsız atlatmak bana göre günün en karlı işiydi."

-Bucaspor cephesi

Karşılaşma oynandığı sırada hakeme itirazlarından dolayı tribüne gönderilen Bucaspor Yardımcı Antrenörü Ümit İnal ise basın toplantısına katılmadı.

Futbolculardan Emre Şahin, ilk yarı 1-0 öne geçtikten sonra beklemedikleri 4 golü kalelerinde bulduklarını belirterek, "İkinci yarı çok iyi bir oyun oynadık 4-4'ü de yakaladık. Biz de öne geçebilirdik, olmadı, gitti duran top gol oldu. Buradan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ellerinden geleni yaptıkları için. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Futbolculardan Batuhan İşçiler ise ilk yarıya istemedikleri bir sonuçla girdiklerini, ikinci yarı ise beraberliği yakaladıklarını ancak karşılaşmayı kazanamadıklarını anlatarak, ilerleyen haftalarda bunu telafi edeceklerini belirtti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement