Makine Mühendisi Karahasan'a, Meslekte 25. Yıl Plaketi - Son Dakika
Yerel

Makine Mühendisi Karahasan'a, Meslekte 25. Yıl Plaketi

Makine Mühendisi Karahasan\'a, Meslekte 25. Yıl Plaketi

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kastamonu İl Temsilciği tarafında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Makine Mühendisi Tahir Zafer Karahasan’a meslekte 25. yıl plaketi verildi.

11.04.2014 14:04

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kastamonu İl Temsilciği tarafında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Makine Mühendisi Tahir Zafer Karahasan'a meslekte 25. yıl plaketi verildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği makamında yapılan törene MMO Kastamonu İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Erfain Tekin, Yürütme Kurul Üyesi İ. Anıl Çokgürses, Yürütme Kurul Sayman üyesi Erol Berker katıldı. Plaket töreninde MMO Kastamonu İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Erfain Tekin, genel sekretere başarılarından dolayı teşekkür ederek, odanın geleneksel olarak mesleklerinde 25. yılı dolduran üyelere bu plaketi takdim etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Genel Sekreter Tahir Zafer Karahasan ise, "Almaktan büyük onur duyduğum MMO 25. yıl plaketini sunmalarından büyük bir mutluluk duydum. Yaptığımız tüm işlerde Makine Mühendisliği eğitimimin bana vermiş olduğu temel kuralları kullanmaya büyük özen gösterdim. Mesleğimizin bize ilk olarak öğrettiği ve 3E kuralı olarak ifade ettiğimiz (Ekonomiklik, Emniyet ve Estetiklik) formatını yaptığımız tüm işlerde uygulamaya ilkeli ve tavizsiz olarak itina gösterdim. Bu anlamda hem mühendis olarak hem de hizmet olarak Kastamonu'muza çok güzel işler yaptığımız kanaatindeyim. Bu vesile ile bizim bu güne erişmemizde Yüce Allah'ımıza şükrederken başta annem ve babam olmak üzere tüm öğretmenlerime, yine bizde emeği hakkı olan büyüklerimize şükranlarımızı sunuyor, bugüne kadar ki çalışma ve hizmet sürelerinde yanımda olan tüm meslektaşlarıma, memur ve işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmalarından ardından Tekin, Genel Sekreter Karahasan'a plaketini takdim etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Makine Mühendisi Karahasan'a, Meslekte 25. Yıl Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement