Malkara'da Cumhuriyet Koşusu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Cumhuriyet Koşusu Yapıldı

Malkara\'da Cumhuriyet Koşusu Yapıldı

Tekirdağ Malkara'da Cumhuriyetin 90. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Koşusu yapıldı.

22.10.2013 14:21  Güncelleme: 14:44

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 90. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında çocukları ve gençleri atletizm sporuna teşvik etmek amacıyla Cumhuriyet Koşusu yapıldı.

1200 metre Küçük Kızlar, 1500 metre Küçük erkekler, 2000 metre Yıldız Kızlar, 3000 metre Yıldız Erkekler, 3000 metre Genç Kızlar ve son olarak 5000 metre Genç erkekler kategorilerinde yaklaşık olarak 150 sporcunun birbirlerini geçmek için kıyasıya yarıştıkları yarışta dereceye giren sporcular belli oldu.

İsakça Köyü Yolu üzerinden başlayıp Hüsniye Hanım Endüstri Meslek Lisesi önünde son bulan atletizm yarışında 1200 metre Küçük Kızlar kategorisinde birinci Murat Erbay Ortaokulu'ndan Demet Çekiç, İkinci 75. Yıl Ortaokulu'ndan Burçe Tınmaz, üçüncü ise Nurten Hüsnü Pullukçu Ortaokulu'ndan Cansu Çolakaydın oldu.

1500 metre Küçük Erkekler Kategorisinde birinci Murat Erbay Ortaokulu'ndan Ferdi Şiner, ikinci 75.yıl Ortaokulu'ndan Melih Kereşçi, üçüncü ise Nurten Hüsnü Pullukçu Ortaokulu'ndan Aykut Aşık oldu.

2000 metre Yıldız Kızlar Kategorisinde birinci Şairnevi Ortaokulu'ndan Gülcan Ihlamur, ikinci Atatürk Ortaokulu'ndan Arzu Bozkır, üçüncü ise Atatürk Ortaokulu'ndan Şevval Çantalı oldu.

3000 metre Yıldız Erkekler Kategorisinde birinci Atatürk Ortaokulu'ndan İlker Kalmaz, ikinci Atatürk Ortaokulu'ndan Enez Taha Tez, üçüncü ise Atatürk Ortaokulu'ndan Yıldıray Pala oldu.

3000 metre Genç Kızlar Kategorisinde birinci Kız Meslek Lisesi'nden Hatice Ihlamur, ikinci Anadolu Lisesi'nden Sena Çolak, üçüncü ise Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi'nden Özlem Nurkaya oldu.

Son kategori olan 5000 metre Genç Erkeklerde ise birinci Hüsniye Hanım Endüstri Meslek Lisesi'nden Sercan İşgüzar, ikinci İmam Hatip Lisesi'nden Serdar Bozkuş, üçüncü Hüsniye Hanım Endüstri Meslek Lisesi'nden Ömer Müjdeci oldu.

Kendi kategorilerinde dereceye giren sporculara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ödülleri verilecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Cumhuriyet Koşusu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement