Malkara Tso Yönetiminden İlçe Tarım Müdürlüğü'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Malkara Tso Yönetiminden İlçe Tarım Müdürlüğü'ne Ziyaret

Malkara Tso Yönetiminden İlçe Tarım Müdürlüğü\'ne Ziyaret

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Malkara İlçe Müdürü Cengizhan Erbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

09.04.2015 12:11

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Malkara İlçe Müdürü Cengizhan Erbaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurdan Altay Güngör, İsmail Becerik, Uğur Şimşek ve Mahir Yıldırım'ın yer aldığı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, genç ve dinamik bir müdürün Malkara'ya atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Cengizhan Erbaş'a yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Ticaret Odası olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne faaliyetlerini özellikle bilgilendirme konusunda destek vermeye gönüllü olduklarını belirten Ümran Bilgin, 2015-7 Sayılı Türk Gıda Kodeksi et ve et ürünleri tebliğinde değişiklik yapılmasına dair İlçe Müdürü Erbaş'tan ayrıntılı bilgi aldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Cengizhan Erbaş da, Malkara'da yapılan ve yapılması planlanan faaliyetlerinden söz ederken, ilçe müdürlüğü olarak yeni hizmet binasında üreticilere daha rahat bir ortamda etkin ve verimli bir şekilde hizmet vereceklerini dile getirdi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Erbaş, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Tso Yönetiminden İlçe Tarım Müdürlüğü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement