Maranki'den Tedavide 'Renk' - Son Dakika
Yerel

Maranki'den Tedavide 'Renk'

Maranki\'den Tedavide \'Renk\'

Ürettiği bitkisel ürünlerle tanınan Prof Dr Ahmet Maranki, Kastamonu'nu Bozkurt ilçesinde, 'Sağlıklı Düşün, Sağlıklı Beslen ve Sağlıklı Yaşa" konulu konferansta renklerin tedavi edici özelliği bulunduğunu söyledi."

25.10.2013 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürettiği bitkisel ürünlerle tanınan Prof Dr Ahmet Maranki, Kastamonu'nu Bozkurt ilçesinde, 'Sağlıklı Düşün, Sağlıklı Beslen ve Sağlıklı Yaşa" konulu konferansta renklerin tedavi edici özelliği bulunduğunu söyledi.

Belediye düğün sarayında yoğun bir katılım ile gerçekleşen konferans da sağlıklı yaşamanın sırlarını anlatan Maranki alternatif tıp konusunda çeşitli örnekler anlattı. Konuşmasında renklerin tedavi edici özelliğini bulunduğunu belirten Maranki, "Biz yaratıcının boyasıyla boyanıyoruz. Mor, lacivert, mavi, yeşil, turuncu ve kırmızı. Renklerin hepsinin tedavi edici özelliği vardır. Osmanlı döneminde renk, ses, müzik odaları vardı. Biz bunları unuttuk. Bütün noktalar bedenimizde var. 8 ayrı noktada renkler var. Tesadüf müdür? Hepsi canlı, hepsi enerji saçıyor. Bizim insanlarımız hala televizyon dizleriyle ve maçlarla uğraşıyor" diye konuştu. Evlerdeki su arıtma cihazlarının da kullanılmaması gerektiğini belirten Maranki, "Suyu arıttığınız zaman içindeki demir, magnezyum, çinko, lityum her şeyi alıyor posa içiyorsunuz. Hemen evinizdeki bütün arıtma cihazlarını sökün atın şehir suyu için" ifadelerini kullanarak evlerdeki plastik damacanaların yerine cam ve toprak damacana kullanın dedi. 3 Saat süren konferansın sonunda Prof. Dr. Ahmet Maranki ve eşi Elmas Maranki okurlarına imza dağıttı.

Konferans'a Belediye Başkanı Engin Canbaz, AK Parti ilçe başkanı Cemal Çağlar, İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Aslan, Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maranki'den Tedavide 'Renk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement