Marmaris'te İtfaiyeciler Pasta Kesti - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te İtfaiyeciler Pasta Kesti

Marmaris\'te İtfaiyeciler Pasta Kesti

Marmaris'in Armutalan Beldesi'nde 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan "İtfaiye Haftası" dolayısıyla, pasta kesildi.

30.09.2013 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'in Armutalan Beldesi'nde 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan "İtfaiye Haftası" dolayısıyla, pasta kesildi.

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan "İtfaiye Haftası" dolayısıyla, belediye itfaiye erleriyle bir araya geldi. İtfaiyecilerin haftasını kutlayan Başkan Ünlü, İtfaiye'nin ve İtfaiyecinin bir toplum için önemine değinerek, "Bir yangın olayında, deprem, sel baskını gibi doğal afetlerde yanımızda hep itfaiyeci kardeşlerimizi görürüz. Onlar bizim can ve mal güvenliğimiz için kendi canlarını tehlikeye atarak kutsal bir görev yürütmektedirler. Ayrıca kentimiz ormanla iç içe olduğu için sık sık orman yangını olmakta ve itfaiyemiz anında müdahale ederek büyük yangınları engellemekteler. Özellikle son bir ayda hafta sonlarında bölgemizde yangınlar çıkmakta. Ama itfaiyecilerimiz anında müdahale ederek yangını söndürüyorlar. İtfaiyeci arkadaşlara gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te İtfaiyeciler Pasta Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement