Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın gazeteciler için kahvaltı organize edildi.
Kemer ilçesindeki Yörük Park'ın işletmecisi Cemal İyicil ve eşi Şenay İyicil'in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya katılan kadın gazeteciler, parkı gezip, bol bol fotoğraf çekti. Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Esen Diler, Cemal ve Şenay İyicil'e çiçek vererek teşekkür etti.
Diler, yaptığı konuşmada, 8 Mart'ta kadın basın mensuplarıyla bir araya gelmenin bir gelenek haline geldiğini belirterek, "Bugünle ilgili yıllarca kadınlar konuşuyor ama artık bundan sonra erkekler konuşsun istiyorum. Hem katıldıkları için basın mensubu arkadaşlarımıza hem de misafirperverlikleri için Cemal Şahin İyicil ve çok değerli eşleri Şenay İyicil'e çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yörük Parkı sahiplerinden Cemal Şahin İyicil de kadına şiddete "Hayır" dediklerini söyledi.
Son Dakika › Yerel › Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?