Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan özel çocuklar, çizgi film karakterleri Mickey Mouse ve Sünger Bob ile eğlendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çıplaklı'da yaptırılan Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, interaktif bir eğlenceye ev sahipliği yaptı.
Merkezin gösteri salonunda bir araya gelen özel çocuklar, Maskot Animasyon ve Organizasyon Ekibi'nin ücretsiz gösterisini izledi. Sevilen çizgi film karakterleri Sünger Bob, Mickey Mouse ve palyaçonun gösterileri, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.
Çocukların aktif olarak katıldığı gösteride, sevimli karakterler oyunlarıyla adeta çocukları büyüledi.
Muhabir: Güç Gönel
Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Mickey Mouse Özel Çocukları Eğlendirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.