Minik Sanatçılardan Canlı Performans - Son Dakika
Yerel

Minik Sanatçılardan Canlı Performans

Minik Sanatçılardan Canlı Performans

Dicle Üniversitesi Güzel Sanatlar Atölyesi'nde ücretsiz olarak düzenlenen sanat etkinliğine katılan minik sanatçılar canlı performans sergiledi.

10.02.2014 15:28  Güncelleme: 15:33

Okulların tatil olması münasebetiyle ardından Dicle Üniversitesi Güzel Sanatlar Kulübü tarafından küçük çocuklara yönelik sanat etkinliği düzenlendi. Sağlık Kültür Spor (SKS) Daire Başkanlığı Güzel Sanatlar Atölyesi'nde ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe öğrenciler, aileleri ile birlikte katıldı.

Canlı performans şeklinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler 5 metrelik resim kâğıtlarına çeşitli tekniklerle uygulamalar yaptı. Müzik eşliğinde hem eğlenen hem de resim çizen minikler ortak çalışmanın mutluluğunun farkına vardı.

Etkinlik eğitmeni Güzel Sanatlar Uzmanı Fatma Altın, gerçekleştirdikleri canlı performansla öğrenci ve ailelerin keyifli anlar yaşamasını sağladıklarını belirterek, etkinliğin amacını şöyle ifade etti: "Etkinliğimizin genel amacı minik katılımcıların modern ve güncel sanatla tanışmasına katkıda bulunmak, yardımlaşma, ekip ruhu ve özgüvenle çalışmalar ortaya koyma becerilerini gelişmesini sağlamak."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Minik Sanatçılardan Canlı Performans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement