Bölgesel Amatör Lig takımlarından Mudanyaspor'un olağan kongresi öncesi, Bursaspor'un eski başkanlarından Recep Günay, başkan adaylığını açıkladı.
Günay, kulübün mevcut başkanı Rüştü Cozlan ile düzenlediği basın toplantısında, köklü bir geçmişe sahip olan Mudanyaspor'un bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarmak adına göreve talip olduklarını söyledi.
Son yapılan genel kurulda aday çıkmadığını ve kulübün kayyuma devredilmesi tehlikesi yaşadığını anlatan Günay, daha seçilmeden çalışmalara başladıklarını ve ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın kulübün teknik danışmanı olacağını belirtti.
Teknik direktör ve oyuncu arayışlarının sürdüğünü anlatan Günay, "Bursaspor ve Mudanyaspor'da başkanlık, yöneticilik yapmış arkadaşlarımızdan, kentin önde gelen iş adamlarından destek alarak hedefimiz Mudanyaspor'u 3. Lig'e çıkarmak. Bursaspor ile Mudanyaspor'un pilot takım olması konusunda anlaştık" dile konuştu.
Mudanyaspor'un kongresi 10 Temmuz'da yapılacak.
Son Dakika › Yerel › Mudanyaspor'da Kongre Süreci - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.