Muğlaspor 17 Transfer Yaptı - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor 17 Transfer Yaptı

Muğlaspor 17 Transfer Yaptı

3. Lig 3. Grupta mücadele edecek Muğlaspor, sezon hazırlıklarını sürdürürken, Basın sözcüsü Dr. Mehmet Ali Demirbaş yapılan transferler ve kulübün mali durumu ile ilgili bilgi verdi.

15.07.2016 16:53

3. Lig 3. Grupta mücadele edecek Muğlaspor, sezon hazırlıklarını sürdürürken, Basın sözcüsü Dr. Mehmet Ali Demirbaş yapılan transferler ve kulübün mali durumu ile ilgili bilgi verdi. Basın mensupları ile bir araya gelen Demirbaş, 3 ya da 4 transfer daha yapacaklarını açıkladı.

Kulübün yapılandırılan borçlarının 2 buçuk milyon liradan yaklaşık 500 bin liraya kadar düştüğünü, ödemelerin 2018 yılı içerisinde sona ereceğini belirterek Demirbaş, borçların ödenmesi ile kulübün ekonomik açıdan daha da rahatlayacağını açıkladı. Bugüne kadar 17 transfer yaptıklarını belirten Demirbaş, 3 ya da 4 sporcu ile daha anlaşmak istediklerini söylerken, Federasyonunun tüm sezon boyunca yapacağı yardımların yaklaşık 600 bin liraya denk geldiğini bertti. Basın Sözcüsü Mehmet Ali Demirbaş bunun yanı sıra deplasmanlar için kilometre başına bir yardımın olduğunu ve bir hava yolu şirketi ile yapılan anlaşma ile yüzde 50 indirim haklarının bulunduğunu belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğlaspor 17 Transfer Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement