Muğlaspor Sezona Sıkı Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor Sezona Sıkı Hazırlanıyor

Muğlaspor Sezona Sıkı Hazırlanıyor

Kadrosunu 5 futbolcu ile güçlendiren Bölgesel amatör lig ekibi Muğlaspor, sezon hazırlıklarına erken başlamıştı.

31.07.2013 12:59

Kadrosunu 5 futbolcu ile güçlendiren Bölgesel amatör lig ekibi Muğlaspor, sezon hazırlıklarına erken başlamıştı. Teknik direktör sorunu çözdükten hemen sonra önümüzdeki sezonun hazırlıklarını sürdüren Yeşil Beyazlılar, Teknik direktör Levent Bayraktar yönetiminde günde çift idman yapıyor.

"YERİMİZ BAL LİGİ DEĞİL"

Artaköy ve Akyol tesislerinde devam eden yeni sezon hazırlıklarını yönetim de yakından takip ediyor. Kulüp Başkanı Eminer İçten idmanlarda futbolcuları yalnız bırakmazken, takıma Muğlalıların sahip çıkmasını istedi. Muğlaspor'un yerinin BAL ligi değil, daha üst ligler olduğunu belirten İçten, "İyi bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Levent hocamız başta olmak üzere takıma yeni katılan yardımcı Antrenör ve kaleci antrenörümüz bizlere ve Muğlalılara inanarak geldiler. İyi bir kamp ortamı yakalandı. Birlik ve beraberlik takımı başarıya götürecektir" dedi.

"TEK SIKITINTIMIZ DESTEK"

Kulüp olarak sadece maddi ve manevi desteğe ihtiyaçları bulunduğunu belirten Muğlaspor Kulüp başkanı İçten, "Transfer döneminde hocalarımızı ve hocalarımızın belirlediği futbolcuları kadromuza kattık. Şimdi tek hedefimiz şampiyonluk. Bunun için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Taraftarlarımızdan ve Muğlamızın mülki amirlerinden tek beklentimiz destek olsunlar yeter. Kulübün yapılandırmadaki borçları aksamadan ödeniyor. Bu bizim açımızdan önemliydi. Mali başarıyı sportif başarıya döndürmek sadece bizim elimizde değil. Biraz destek ve morale ihtiyacımız var" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğlaspor Sezona Sıkı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement