Mühendislerden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Mühendislerden Örnek Davranış

Mühendislerden Örnek Davranış

Çevre Mühendisleri Odası(ÇMO) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Özge Yılmaz ve Senem Kurnaz eşliğinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Hematoloji-Onkoloji Bölümü’nde yatarak ve ayakta tedavi gören lösemili çocuklara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

21.05.2015 09:41

Çevre Mühendisleri Odası(ÇMO) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Özge Yılmaz ve Senem Kurnaz eşliğinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Hematoloji-Onkoloji Bölümü'nde yatarak ve ayakta tedavi gören lösemili çocuklara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

KİTAP HEDİYE ETTİLER

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Özge Yılmaz ve Senem Kurnaz eşliğinde OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Hematoloji-Onkoloji Bölümü'nde yatarak ve ayakta tedavi gören lösemili çocuklara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve Prof. Dr. Canan Albayrak'ın da hazır bulunduğu organizasyonda ziyaretçiler çocuklarla bir araya geldiler.

TEŞEKKÜR ETTİ

TMMOB üyeleri yanlarında getirdikleri kitapları miniklere kendi elleriyle verdiler. Çocuklarla yakından ilgilenen Çevre Mühendisleri Odası üyeleri, ziyaretlerinin bundan sonra da devam edeceğini söylediler.

LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak da Çevre Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Özge Yılmaz ve Senem Kurnaz'a teşekkür ederek yardımlarının devamını diledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mühendislerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement