Muş'ta Karla Mücadele Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Karla Mücadele Toplantısı

Muş\'ta Karla Mücadele Toplantısı

Muş Valisi Ali Çınar başkanlığı karla mücadele toplantısı yapıldı.

12.12.2012 13:14

Muş Valisi Ali Çınar başkanlığı karla mücadele toplantısı yapıldı. Toplantıda karla mücadele kapsamında alınacak olan tedbirler görüşülerek kurumların koordineli bir şekilde çalışma yapması kararlaştırıldı.

Toplantıya Belediye Başkanı Necmettin Dede, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Erhan Arıkan,

Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sami Güneş, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şehmus Yentür, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Abdurrahim Dayanan, İl Sağlık Müdürü Fatih Ebiloğlu ile Muş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Kılıç katıldı. Vali Ali Çınar, toplantıda bu yılki karla mücadele konusunda yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdiklerini belirterek, her yıl olduğu gibi bu yılda koordineli bir şekilde çalışma yapılacağını vurguladı. Vali Çınar, "Her yıl olduğu gibi bu kış sezonunda da, ilimizde karla mücadelenin hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, yollarımızın trafiğe açık olması, trafik güvenliğinin sağlam ve hızlı bir şekilde sağlanması ve en önemlisi vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması için ilgili kurum temsilcilerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Belediyelerimiz ve Karayollarımız kendi sorumluluk alanlarında, İl Özel İdaremiz kırsalda çalışmalarını en etkin şekilde sürdürürken; jandarma ve emniyet güçlerimiz ise sağlıklı trafik akışı ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için hizmetlerini fedakarca yürüteceklerdir. Tabi kış şartlarında karşılaşılması muhtemel olan acil durumlarda da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz ile İl Sağlık Müdürlüğümüz koordineli bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımıza ihtiyaç duyduklarında en hızlı ve en etkin desteği vereceklerdir. İlimizde bu yıl yapılacak olan karla mücadele çalışmalarının başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum.

Bu amaçla tüm kurumlarımız en üstün gayretle çalışacaklar, biz de elimizden geldiğince koordinasyonu sağlayarak, planlamış olduğumuz tedbirleri uygulayacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Karla Mücadele Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement