Müsiad'dan AK Parti Milletvekili Adayına Yapılan Saldırıya Kınama - Son Dakika
Yerel

Müsiad'dan AK Parti Milletvekili Adayına Yapılan Saldırıya Kınama

AK Parti Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat'a yönelik Tekman'da yapılan tekmeli saldırıya ilişkin MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Taner Bayır, kınama mesajı yayınladı.

22.04.2015 17:30  Güncelleme: 18:11

AK Parti Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat'a yönelik önceki gün Tekman'da yapılan saldırıya ilişkin kınama mesajı yayınlayan MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Taner Bayır, "Çözüm sürecine Barış ve istikrar ortamına, demokrasimize yönelik hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.Bu ve buna benzer saldırıları şiddetle kınıyorum" dedi.

MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, geçtiğimiz gün AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, Tekman'da seçim çalışmaları çerçevesinde ilçe halkı ve esnafa yaptığı ziyaret sırasında bir grup tarafından saldırıya uğramasını; hukuka, demokrasiye, insan hak ve özgürlüklerine karşı yapılan bir saldırı olarak nitelendirdi. Bu tür saldırıların kardeşlik ve barış ortamına zarar veremeyeceğini belirten Bayır, "Herkes, sükunet ve barış içerisinde, demokratik bir ortamda yarışmalıdır. Bu tür saldırılar nereden ve kimlerden gelirse gelsin asla ve asla tasvip etmiyoruz .Barış, istikrar ve kardeşlik ortamına zarar veremeyecektir. Kimse birilerinin özgür iradelerine ipotek koyarak bir yere ulaşamayacaktır. Hangi partinin adayı olursa olsun sadece kendilerini özgürce ifade etmek için seçim çalışmalarını yürütüyorlar. Ancak yapılan bu tür saldırılar kardeşlikle, demokrasiyle bağdaşmayacak hareketlerdir. Bu tür eylemlerle kimse sonuç alamayacağını bilmeli ve barış içerisinde demokratik ortamda mücadelesini vermelidirler. Halkımız bu tür çirkin saldırıları asla tasvip etmeyeceği gibi, birlik beraberliğimizin bozulmasına, barış ve istikrarın engellenmesine, demokrasimizin baltalanmasına asla ve asla müsaade etmeyecektir. Bu tür saldırılar nereden ve kimden gelirse gelsin MÜSİAD olarak nefretle kınıyor, bir daha yaşanmaması için tüm kamuoyunu sükunet ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz."dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'dan AK Parti Milletvekili Adayına Yapılan Saldırıya Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement