Naksan Plastik Finalde - Son Dakika
Yerel

Naksan Plastik Finalde

Naksan Plastik Finalde

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın sonuçları belli oldu.

03.07.2012 13:32

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Fleksibıl Ambalajlar Kategorisi dalında Naksan Plastik, Parlak Dönüşüm ve Parlak Koruma isimli iki çevre dostu ürünü ile finale kaldı.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve WPO-World Packaging Organization (Dünya Ambalaj Örgütü) tarafından akredite edilerek yetkinliği tanınmış bir yarışma olan Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Yarışmaya Türk firmalarının yurtiçinde ve yurtdışında üretmiş oldukları ve piyasaya sürdükleri ürünleriyle katıldığını belirten Naksan Plastik Genel Müdürü Sadettin Korkut, "12 farklı kategoriden 170 projenin başvurduğu yarışmaya Naksan Plastik olarak Fleksibıl Ambalaj kategorisinde Parlak Dönüşüm ve Parlak Koruma isimli çevre dostu iki yenilikçi ürünümüz ile katıldık. Doğada yüzde 100 çözülebilen ve çevre dostu olan bu iki ürünümüz ile yarışmada finale kalarak önemli bir başarıya da imza attık" dedi.

'Yetkinlik 2012' ödülüne layık görülen projeler arasında yapılan değerlendirmede her bir kategorinin Altın, Gümüş ve Bronz ödüllerinin olduğunu belirten Korkut,"Ödüller 03 Eylül 2012'de Four Seasons Hotel'de düzenlenecek törenle açıklanacaktır. Almış olduğumuz

'Yetkinlik 2012' ödülü ile

WPO'nun düzenlediği WorldStar Yarışması da dahil olmak üzere uluslararası tüm yarışmalara katılabileceğiz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Naksan Plastik Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement