Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi - Son Dakika
Yerel

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi

Trabzon Belediye Başkanı Dr.

10.05.2013 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle buluşmaları kapsamında Hızırbey Mahallesi esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Sabahın erken saatlerinde esnafları gezen Gümrükçüoğlu, esnafın dilek ve şikayetlerini dinledi Narbıhaçe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri ile görüşmelere 2014 yılında başlanacağını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu'nun Hızırbey Mahalllesi ziyaret programına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Faruk Kanca ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş'da eşlik etti. Ziyaretlerin ardından Hızırbey Mahallesi sakinleri ve esnafı ile Hızırbey spor kulübü lokalinde sabah kahvaltısı yapan Gümrükçüoğlu esnafın yönelttiği sorulara cevap verdi.

Başkan Gümrükçüoğlu mahallelinin Narlıbahçe Ketsel Dönüşüm Projesi ile ilgili soruları üzerine yaptığı açıklamada, "TOKİ ortaklığı ile yaptığımız Narlıbahçe Kentsel Dönüşün Projesi'nde bina tespit çalışmaları tamamlandı. Projenin avam proje tasarım çalışmaları devam etmektedir. Proje kapsamında 2014 yılı itibari ile vatandaşlarla görüşmelere başlanacak. Hak sahipleri ile yapılacak olan görüşmelerde vatandaşlarımız haklarına karşılık ister para ister daire ister ise dükkan alabilecek. Hiçbir şekilde vatandaşlarımız mağdur edilmeyecek. Belediye olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz" dedi.

Gümrükçüoğlu, konuşmasının devamında mahalle sakinlerine ve Hızıbeyspor'a teşekkür ederek, "Gençlerimizi spora ve sağlıklı yaşama yönlendirdikleri için mahallemizin büyüklerine ve hocalarına teşekkür etmek istiyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durup sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerin içerisinde olmaları bizler için çok önemi. Bunu burada çok iyi başarmış olduğunuzu görüyorum ve sizleri tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement