Nilüfer'de Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Nilüfer'de Sünnet Şöleni

Nilüfer\'de Sünnet Şöleni

Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan geleneksel sünnet şöleninde 120 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

04.09.2013 11:24

Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan geleneksel sünnet şöleninde 120 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet olan çocuklar ve aileleri Başkan Mustafa Bozbey ile birlikte kesilen pastanın ardından çalınan şarkılarla göbek atarak gecenin keyfini çıkardı.

Nilüfer Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen sünnet şöleni bu yıl da coşku dolu anlar yaşanmasına sahne oldu. Cha Cha Restorant'ta düzenlenen 120 çocuğun sünnet şölenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları Turgay Erdem, Ali Karamık, Ahmet Çakıcı ile çok sayıda meclis üyesi katıldı. Nilüfer Roman Orkestrası ve solist Berna'nın sahne aldığı gecede kesilen pastanın ardından aileler ve çocuklar coşkulu dakikalar yaşadı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı gecede çocuklar kurulan oyun parklarında eğlenirken, aileler de şarkılar eşliğinde bol bol göbek attı.

Nilüfer Belediyesi olarak her yıl aynı coşkuyu yaşadıklarını dile getiren Başkan Mustafa bozbey, "Nilüfer Belediyesi sosyal projeleriyle her kesimin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Bugün de son derece önemli bir organizasyonla 120 çocuğumuzun sünnet mutluluğunu paylaşarak ailelerine bu mutlu günü yaşama imkanını sağladık" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüfer'de Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement