Nizip Emniyet Müdüründen Eğitim Fakültesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Nizip Emniyet Müdüründen Eğitim Fakültesine Ziyaret

Nizip Emniyet Müdüründen Eğitim Fakültesine Ziyaret

Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehmet Özaslan'ı makamında ziyaret etti.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, gerekli...

05.11.2013 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan'ı makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, gerekli tedbirlerin bakanlık genelgesi marifetiyle alındığını belirterek, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin güvenli ve huzur içinde geçirebilmeleri için alınması gereken tedbirler hakkında bilgi verdi.

Yaman, Kaymakamlık makamında Jandarma Komutanı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü ve Nizip Eğitim Fakültesi Dekanının katılımıyla yapılan toplantıda konunun detaylı olarak görüşüldüğünü ifade etti.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Derman ve öğretim üyelerinin de katıldığı toplantıda, yerleşke güvenliği, öğrencilerin yurtla-yerleşke arasındaki ulaşım ve güvenlik konusunda bilgi paylaşıldı.

Karşılıklı olarak iyi niyet ve işbirliği beyanlarının sunulduğu ziyaret yerleşke alanının gezilmesiyle son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nizip Emniyet Müdüründen Eğitim Fakültesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement