Ödemiş Kadın Kooperatifi'nde Eğitimler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Kadın Kooperatifi'nde Eğitimler Devam Ediyor

Ödemiş Kadın Kooperatifi\'nde Eğitimler Devam Ediyor

Psikolog Hatice Bilgin tarafından farkındalığı artırmak amacıyla Ödemiş Kadın Kooperatifi’nde bulunan kadınlara sunum yapıldı.

12.06.2015 15:32

Psikolog Hatice Bilgin tarafından farkındalığı artırmak amacıyla Ödemiş Kadın Kooperatifi'nde bulunan kadınlara sunum yapıldı.

Psikolog Hatice Bilgin, kadının öncelikle kendisinin farkına varması ve çevresi ile iletişimini güçlendirmesi amacıyla Ödemiş Kadın Kooperatifi'nde bulunan kadınlara sunum yaptı. Boşanma oranının yüksek olduğu Ödemiş'te kadınlar bilgilendirilerek aile birliğinin devamına katkı sunulmaya çalışıldı. Bilgin, sağlıklı çocukların nasıl yetiştirilmesi konusunda da bilgilerini aktardı. Sunumda, 'Her şey seninle başlar' sloganıyla tüm kadınlara eğitim programları verilmeye devam edeceği belirtildi.

Ödemiş Kadın Kooperatifi ortaklarından Şerife Binici, "Ödemiş Kadın Kooperatifi olarak eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Bu sefer de kadınlarımızın kendisinin farkına varması, iletişimleri ve boşanma konularında artışlar, ailenin önemi ve anneliğin önemi konuları işledi. Ödemiş Kadın Kooperatifi aktif çalışma ve üretim yapmasının yanında eğitimlere de önem veren sivil toplum kurumu haline gelmiştir. Geçtiğimiz günlerde de aile içi iletişim, kadına şiddet, iş hayatında kadının yeri gibi önemli konuları önemli uzmanlar ile işlemiştik. Bundan sonra da kooperatif çalışmalarımızın yanı sıra eğitim günlerimiz de devam edecektir. Bu eğitimlere katılan kadınlarımıza ve eğitimlere gelerek bizleri bilgilendiren değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Kadın Kooperatifi'nde Eğitimler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement