Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu Veda Ziyaretinde - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu Veda Ziyaretinde

Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu Veda Ziyaretinde

Trabzon Vali Yardımcılığı'na atanan Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, veda ziyaretlerine başladı.

11.08.2012 14:51

Trabzon Vali Yardımcılığı'na atanan Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, veda ziyaretlerine başladı. Koçoğlu, Küçükmenderes Gazetesi'nde başyazarlık yapan Mustafa Erdal'ı işyerinde ziyaret ederek, Ödemiş'te geçirdiği günleri değerlendirdi.

Görev süresi boyunca sorunları masada değil yerinde görüp tespit ederek çalıştığını kaydeden Koçoğlu, "Ödemiş'e ilk geldiğimde çok sevdim ve sevdiğim ilçeden üzülerek ayrılıyorum. İlçemizin birçok önemli sorunları vardı, bunların başında içme suyu depoları, susuz köylerimiz ve alt yapısı olmayan köylerimiz vardı. Artık bugün arıtma tesisleri olan köylerimiz var. İnsan sağlığına önem verdiğimiz için öncelikle sağlığa uygun su depoları ve suyun vatandaşlara sağlıklı ulaştırılması yolunda ciddi adımlar attık. Bu konuda Ödemiş'teki basın mensuplarımız ile sürdüğümüz iyi diyaloglarımız ile birçok konuyu gündemde tuttuk ve başarılı da olduk. Ben halk ile iç içe yaşamayı seven ve sorunları masada değil de yerinde görerek tespiti daha uygun gördüğüm için Köylere Hizmet Götürme Birliğinde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla birçok konuyu da kısa sürede çözmeye çalıştık. Benim meslek hayatımda en uzun süre kaldığım yer Ödemiş idi. Çalışmalarımızda köşe yazıları ile her zaman yanımızda olan başyazarımız sayın Mustafa Erdal beyi hep anımsayacağım" diye konuştu.

Mustafa Erdal da Koçoğlu'nun ayrılışından üzüntü duyduklarını söyledi. Erdal, duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: "Ödemiş'te birçok Kaymakamımız görev yaptı; imkan ve yetkileri çerçevesinde de hizmet etti. Erdoğan İzgi beyden sonra en fazla hizmet eden kaymakamımız sayın Abdurrahman Koçoğlu oldu. Kaymakam beyle defalarca hasbıhal ettik, dertleştik, konuştuk, sevinçleri üzüntüleri paylaştık. Ama bugün bu ayrılık zor geldi. Devletin kurumlarında hizmet veren idareciler de birgün bu makamlarda görevlerini tamamlayarak bir yerlere mutlaka tayin olup gidecekler ama Ayrılma vakti işte böyle zor oluyor. Kendisine Trabzon vali yardımcılığı görevinde başarılar diliyorum. Umarım Ödemiş'i hep özleyecek ve unutmayacaktır." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu Veda Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement