Ödemiş Kaymakamı Koçoğlu'na Duygusal Veda - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Kaymakamı Koçoğlu'na Duygusal Veda

Ödemiş Kaymakamı Koçoğlu\'na Duygusal Veda

Ödemiş Belediyesi, Vali Yardımcıları ve Valiler Kararnamesi ile Ödemiş Kaymakamlığı görevinden Trabzon Vali Yardımcılığı görevine atanan Abdurrahman Koçoğlu'nun onuruna veda yemeği düzenledi.

25.08.2012 12:53

Ödemiş Belediyesi, Vali Yardımcıları ve Valiler Kararnamesi ile Ödemiş Kaymakamlığı görevinden Trabzon Vali Yardımcılığı görevine atanan Abdurrahman Koçoğlu'nun onuruna veda yemeği düzenledi. Ödemiş Belediye Meclisi yöneticileri de ilçede beş buçuk yıl görev yapan Koçoğlu'na 'fahri hemşehrilik nişanı' verileceğini açıkladı.

Koçoğlu için düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Koçoğlu'nun yanısıra, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, belediye meclis üyeleri, belediye daire amirleri ve basın mensupları katıldı.

Kaymakam Koçoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Bekir Keskin, "Belediyemizin yürüttüğü çalışmalarda bize her zaman destek veren Kaymakamımız sayın Abdurrahman Koçoğlu'nu hiç unutmayacağız. Bu veda yemeğinin düzenlenmesini tüm meclis üyelerimiz istedi. Aynı zamanda meclis üyelerimiz Eylül ayındaki olağan toplantıda sayın Koçoğlu'na fahri hemşehrilik için oybirliği ile karar alacaklar. Ödemiş halkı da sayın kaymakamımızı ve hizmetlerini hiç unutmayacaktır" diye konuştu. Keskin, konuşmasının ardından Koçoğlu'na altın kaplama Efe heykeli armağan etti.

Koçoğlu da, en uzun süre görev yaptığı yerin Ödemiş olduğunu belirterek, "Gerek Mahmut Badem, gerek Bekir Keskin başkanımızla uyum içinde çalıştık.

Belediyedeki daire amirlerimiz de kaymakamlıktaki amirlerimiz gibi isteklerimizi hemen yerine getirdiler. Uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik, hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Diğer kamu kurum ve kuruluşları arasında da 5 yılda hiçbir çekişme ya da uyumsuzluk olmadı. Bu açıdan güzel bir çalışma dönemi oldu. Ben Ödemiş halkını ve desteğini hiçbir zaman unutmayacağım. Bir hemşehrileri olmaktan daima gurur duyacağım" diye konuştu.

Konuşması sırasında oldukça duygulandığı gözlenen Koçoğlu, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Kaymakam Koçoğlu, beş yıllık görev süresinde çalışmalarda yer alanlara ve destek verenlere özel teşekkür belgesi verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Kaymakamı Koçoğlu'na Duygusal Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement