Ödemiş Kent Konseyi "Üniversite Tercih Rehberliği" Çalışması Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Kent Konseyi "Üniversite Tercih Rehberliği" Çalışması Yaptı

Ödemiş Kent Konseyi "Üniversite Tercih Rehberliği" Çalışması Yaptı

Ödemiş Belediyesi'nin desteği, Ödemiş Kent Konseyinin organizatörlüğünde bu yıl ikincisi gerçekleşen tercih belirleme çalışmasında, Ödemiş'te hizmet veren dershaneler işbirliğiyle üniversite adayı gençlerin tercih haftasının verimli ve başarılı...

20.07.2013 11:48

Ödemiş Belediyesi'nin desteği, Ödemiş Kent Konseyinin organizatörlüğünde bu yıl ikincisi gerçekleşen tercih belirleme çalışmasında, Ödemiş'te hizmet veren dershaneler işbirliğiyle üniversite adayı gençlerin tercih haftasının verimli ve başarılı olarak değerlendirmesine katkıda bulunmak amacıyla rehberlik çalışmaları yapıldı.

Üniversite tercihleri konusunda kafa karışıklığı yaşayan öğrenciler gün boyu Ödemiş Kent Konseyi'ne gelip rehber öğretmenlerle bire bir görüşerek tercihleri konusunda profesyonel yardım aldılar.

Çalışmaya Birey Dershanesi, Maral Dershanesi, Sınav Dershanesi, Uğur Dershanesi ve Körfez Dershaneleri'nin konusunda uzman rehber öğretmenleri tarafından yapılan rehberlik çalışmaları, 15-18 Temmuz 2013 tarihleri arasında gün boyu Ödemiş Kent Konseyi Toplantı salonunda devam etti.

Ödemiş Kent Konseyi Genel Sekreteri İrfan Gündüz çalışmayla ilgili olarak şu bilgileri verdi: "Üniversite tercih döneminde gençlere faydalı olabilmek için geçen yıl olduğu gibi, Kent Konseyi Gençlik Meclisimizin aldığı karar doğrultusunda üniversite tercih rehberliği çalışması, bu yılda gerçekleştirildi. Yapılan rehberlik çalışmalarına çok sayıda gencimiz katılarak bu çalışmadan yararlandı. Gerçekleştirilen üniversite tercih rehberliği çalışmasına katkı sağlayan dershanelerimize teşekkür eder, Üniversite adayı gençlerimize başarılar dileriz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Kent Konseyi 'Üniversite Tercih Rehberliği' Çalışması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement