Öğrencilerden Belediyeye Ders Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Belediyeye Ders Ziyareti

Öğrencilerden Belediyeye Ders Ziyareti

Aksaray’da Gazipaşa İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri ‘Yerel Yönetimler’ ile ilgili dersi yapmak için Aksaray Belediyesi’ne gelerek çeşitli birimlerde incelemelerde bulundu.

28.05.2014 15:54

Aksaray'da Gazipaşa İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri 'Yerel Yönetimler' ile ilgili dersi yapmak için Aksaray Belediyesi'ne gelerek çeşitli birimlerde incelemelerde bulundu.

Okul Müdür Yardımcısı Sadi İçli, öğretmenler Ergin Nebioğlu ve Ülfet Tayfur ile beraberindeki öğrenciler, yetkililerle görüşerek belediyenin yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan'ı makamında ziyaret eden okul idarecileri ve öğrenciler, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibinin Aksaray'a yapacağı projelerin neler olacağı hakkında sorular yöneltti. Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, öğrencilerin sorularının tamamına cevap verirken, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın önceliğinin insana hizmet olduğunu, buna paralel olarak hazırlanan birçok önemli projenin hayata geçirilmesiyle Aksaray'ın çehresinin değişeceğini ve modern bir kent olma yolunda önemli adımlar atılacağını kaydetti.

Yerel yönetimlerle ilgili çok önemli bilgiler alan öğrenciler, vatandaşların belediye ile olan ilişkilerini yerinde gördüklerini ve çok memnun olduklarını ifade ettiler. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Belediyeye Ders Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement