Taraklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV), Kurban Bayramı dolayısıyla öksüz ve yetim çocuklara hediye paketi dağıtıldı.
Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her bayram çocuklara yönelik benzer faaliyetler yaptıklarını belirterek, "Bu bayramda da kıyafet ve ayakkabı gibi çeşitli ürünleri içeren hediye paketleri oluşturduk. Bayram öncesi hediyelerin çocuklara ulaşmasını sağladık" diye konuştu.
Bayramların çocuklarla anlam kazandığını, çocukların gülmediği bir toplumda bayramı hissetmenin mümkün olmayacağını vurgulayan Yılmaz, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik etti. - Sakarya
Son Dakika › Yerel › Öksüz ve Yetim Çocuklara Bayram Hediyesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.