Okul Mazi, Dostlukları Baki Kaldı - Son Dakika
Yerel

Okul Mazi, Dostlukları Baki Kaldı

Okul Mazi, Dostlukları Baki Kaldı

Ordu’da bugünkü Cumhuriyet Meydanı’nın bulunduğu alanda Merkez Ortaokulu’nun bitişiğinde bulunan ancak 1995 yılında yıkılan İstiklal İlkokulu 1979 B Şubesi mezunları 35 yıl sonra buluştu.

23.08.2014 11:44

Ordu'da bugünkü Cumhuriyet Meydanı'nın bulunduğu alanda Merkez Ortaokulu'nun bitişiğinde bulunan ancak 1995 yılında yıkılan İstiklal İlkokulu 1979 B Şubesi mezunları 35 yıl sonra buluştu.

Döneminde Gazi, İsmetpaşa, 19 Eylül İlkokulları ile birlikte en önemli ve gözde okullardan biri olan Ordu İstiklal İlkokulu'nun 1979 yılında mezun olan B Şubesi öğrencileri, 35 yıl sonra bir kafede toplanarak hasret giderdi. Zaman zaman duygusal zaman zaman ironik anların yaşandığı buluşmada dünün öğrencileri, kendilerini mezun ettikten sonra emekliye ayrılan, 1995 yılında okulun yıkılmasının ardından 1996 yılında vefat eden sınıf öğretmenleri olan ve Dr. Neşide Tanrıverdi'nin de babası olan Mehmet Tanrıverdi'yi rahmet ve minnetle andılar.

Sosyal medyada 'Ordu İstiklal İlkokulu 1979 Mezunları' adı altında sayfa kuran ve buradan haberleşen dünün öğrencileri günümüzün anne babaları, hatıraları canlı tutmaya devam ediyor. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Mazi, Dostlukları Baki Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement