Okullarda Asfalt Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Okullarda Asfalt Çalışmaları Başladı

Okullarda Asfalt Çalışmaları Başladı

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki okulların gerekli görülen yerlerinde asfaltlama çalışmaları yapılmaya başlandı.

23.07.2015 16:11

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki okulların gerekli görülen yerlerinde asfaltlama çalışmaları yapılmaya başlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, "Eğitime ve çocuklara olan ilgi ve sevgimiz her kesim tarafından bilinmekte. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanılır bir Safranbolu'da hayatlarını idame ettirebilmeleri, onlara daha güzel bir kent bırakmak için var gücümüz ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okullarımız ile çeşitli projelere imza atıyoruz. Bununla birlikte çocuklarımızın okul önlerinde tenefüslerde düzgün bir bahçede koşup oynayabilmeleri için okul bahçelerinde ekiplerimiz asfalt çalışmaları yapmaktalar. Harmanlar, Kalealtı ve Endüstri Meslek okullarımız ilk etapta asfalt yapımları tamamlanan okullarımız. Çok yakında Emek İlköğretim Okulumuzda da bu çalışmamız gerçekleştirilecek. Bu çalışmayı inşallah Safranbolu'daki ihtiyaç duyulan tüm okullarımızda yapacağız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullarda Asfalt Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement