Okullarda İlk Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Okullarda İlk Ders Zili Çaldı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

28.09.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yakar, mesajında, yeni eğitim-öğretim yılının başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarını seferber eden Bulancak Belediyesi'nin aynı şekilde çalışmalarına bundan sonra da devam edeceğini belirten Yakar, "Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesileyle idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, mesajında, geleceğin emanet edileceği çocuklar ve gençlerin yeni başarılara doğru yola çıkmalarının heyecanını hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.

Eğitimin insanın kendisine, çevresine ve vatanına faydalı bireylerin yetiştirilmesini ve toplumun kalkındırılmasını sağlayan en önemli unsur olduğunu belirten Görgülüoğlu, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimizin hedeflerini daima yüksek tutarak planlı ve düzenli çalışması, öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise her alanda çocuklarına destek vermeleri gerekmektedir. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü olması eğitimin başarısı ile doğrudan bağlantılıdır. Dolayısıyla geleceğimizin şekillenmesinde ve ülkemizin kalkınmasında eğitim-öğretimin önemi bir kez daha böylelikle ortaya çıkmaktadır. En kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızın sağlıklı ve başarılı bir eğitim sürecinden geçmeleri en önemli hedefimiz olmalıdır."

Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın ise mesajında, kazasız, belasız bir eğitim ve öğretim yılı geçirilmesini dileyerek, "Lojistik hareketi düzenleyen ilçe emniyet teşkilatımız başta olmak üzere jandarma trafik ekiplerimize, Bulancak Belediye Başkanlığı ekiplerimize ve şoför esnaflarımız ile servis şoförlerimize başarılı ve kazasız bir yıl geçirmelerini dilerken, bu ekip çalışmasında görev yapacak tüm arkadaşlarımızın her zamankinden daha dikkatli ve sağduyulu olmalarını temenni ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okullarda İlk Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement