Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Okullarda Karne Heyecanı

Okullarda Karne Heyecanı

Yozgat'ta ve ilçelerinde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitim gören 90 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

23.01.2015 12:10  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta ve ilçelerinde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitim gören 90 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Yozgat Milli Eğitim Vakfı İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine, Vali Vekili Adnan Daldal, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, öğrenci ve veliler katıldı.

Sınıflara girerek öğrencilere karne dağıtan Daldal, problemsiz bir şekilde bir eğitim dönemini tamamladıklarını söyledi.

Öğrencilerin bir dönemlik çalışmalarının karşılığını aldıklarını belirten Daldal, şunları kaydetti:

"Bugün sizleri böyle görünce çocukluğum aklıma geldi. Çocukluğumuz çok eski olmamakla birlikte tabi bu kadar güzel imkanlar yoktu. Bunun kıymetinin bilinmesini isterim. Devletimiz güçlü bir devlet ve giderek de güçlenmeye devam ediyor. İnşallah, olanaklarımız her geçen yıl daha iyi olacaktır. Şunu unutmamalıyız ki her şey not demek değildir. Bizim öncelikli hedefimiz; çevresine yararlı, devleti ve milletine bağlı, güzel ahlaklı, küçüklerini seven ve koruyan, büyüklerine saygılı, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu bir nesil yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda bir yarı yılı daha geride bıraktık. İnşallah, bu karnelerimizdeki başarılar devam eder."

Daldal, öğrencilerden tatil süresince dinlenmelerini ve kitap okumalarını istedi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement